• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

GRATIS FRAGT T.O.M 7.FEBRUAR

Resurs 8Medlemsvilkår

GENERELT OM HÖÖKS & FRIENDS

Hööks & Friends er et gratis loyalitetsprogram hos Hööks Hestesport ApS, nedenfor "Hööks". Medlemskabet gælder i alle Hööks butikker i Danmark og på hooks.dk. Hööks er ansvarlig for tilbud, pointberegning og bonusudbetaling indenfor rammerne af Hööks & Friends.

Hvem kan blive medlem af Hööks & Friends?

For at blive medlem i Hööks & Friends skal du være fyldt 16 år samt opgive et gyldigt, dansk personnummer. Da al vor kommunikation sker digitalt, skal du også opgive en e-mailadresse.

Det er desværre ikke muligt at blive medlem, hvis du ikke har en e-mailadresse, eller du har beskyttet identitet. Medlemskabet er kun tilgængeligt for privatpersoner. Medlemskabet er personligt og kan kun benyttes af dig som er medlem. Det er ikke muligt at have forskellige medlemmers konto koblet sammen. Ved at registrere dig i Hööks & Friends bliver du medlem hos os og godkender disse betingelser.

BETINGELSER OG FORDELE

Et medlemskab helt uden kort

Medlemskab af Hööks & Friends er helt digitalt. For at kunne tilbyde dig et medlemskab helt uden kort er det nødvendigt, at vi behandler dine personoplysninger. For at kunne benytte tilbud og andre fordele, skal du identificere dig: Når du handler I Hööks butikker, identificerer du dig ved at fremvise et gyldigt ID-bevis. Når du handler på hook.dk, identificerer du dig ved at logge ind på Mine sider. Det er desværre ikke muligt at efterregistrere køb, hvis du ikke var logget ind, da du gennemførte købet. Hvis du vil benytte en bonuscheck på hooks.dk, skal du være logget ind.

Som medlem er du ansvarlig for, at ingen andre anvender dine login-oplysninger. Hvis du mistænker, at nogen uretmæssigt har fået andang til dine identitetsoplysninger, bør du snarest anmelde dette til dk.info@hooks.se

Selvom vi har rutiner for at bede dig fremvise gyldig ID-dokument ved køb i butik, beder vi dig altid være forsigtig, når du identificerer dig i kassen.

Gemte kvitteringer

For at gøre det lettere for dig, gemmer vi dine kvitteringer. Dermed kan vi hjælpe dig med at håndtere en reklamation eller en eventuel forsikringssag, selv om du mangler kvitteringen. Du finder din købshistorik ved at logge ind på Mine sider. For mere information vedrørende hvor længe, vi gemmer forskellige oplysninger, se vor integritetspolicy.

Medlemsniveauer 

Hööks & Friends har fire, forskellig medlemsniveauer: Bronze, Silver, Gold og Grand Prix. Ud fra hvilket medlemsniveau, du er på, modtager du forskellige fordele og tilbud.

Medlemsniveauet baseres på og ændrer sig i takt med din købesum de seneste 12 måneder.

Købesum

I købesummen regnes gennemførte køb i butik og fakturerede beløb på hooks.dk, som ikke er returneret. Køb af gavekort regnes ikke med i købesummen. Betaling med bonuscheck regnes ikke med i købesummen.

Medlemsniveauet grundlægges af købesummen og bygges op af dine køb de seneste 12 måneder.

Bonusgrundlæggende købesum bygges op i løbet af et kalenderår og nulstilles ved årsskifte.

Bonusniveau 

Hööks & Friends har fire, forskellige bonusniveauer; 0%, 2%, 4% og 6%. Bonusniveauet baseres på købesummen i det indeværende kalenderår. Ud fra hvilket bonusniveau, du befinder dig på, samler du bonuspoint med forskellig hastighed. Se tabellen herunder.

Bonusniveauet nulstilles samtidig med den grundlæggende købesum nulstilles ved årsskifte. Medlemsniveauet påvirkes ikke af nulstillingen.  

Bonuspoint & bonusberegning

For at samle bonuspoint kræves medlemskab af Hööks & Friends i det land, købet foretages.

Bonuspointene baseres på aktuel bonusniveau ved købet. Se tabellen herunder.

Bonuspoint for køb foretaget i butik registreres dagen efter købet. Bonuspoint på køb foretaget på hooks.dk, registreres dagen efter, at bestillingen sendes fra vores lager.

Du får ikke point ved køb af gavekort (som er et betalingsmiddel) eller det beløb, som betales med bonuscheck.

Et point er altid lige meget værd: for eksempel 2.000 point = 40 kr., 6.000 point = 120 kr. og 10.000 point = 200 kr. Ud fra hvilket bonusniveau, du befinder dig på, samler du bonuspoint med forskellig hastighed. Se tabellen herunder.

I forbindelse med bonusudbetaling, regnes dine bonuspoint ned med et tilsvarende antal point, som betales ud. Ved returnering af en vare trækkes der tilsvarende fra i dine indtjente bonuspoint.

Medlemsniveau, købesum i det indeværende kalenderår, beregning af point & bonusniveauet

Medlemsniveauet baseres på og ændrer sig i takt med købesummen de seneste 12 måneder.
Bonusniveauet baseres på købesummen i indeværende kalenderår.

Medlemsniveau →

Bronze 

Silver 

Gold 

Grand Prix 

Købesum indeværende kalenderår Pointregning Bonusniveau Pointregning Bonusniveau Pointregning Bonusniveau Pointregning Bonusniveau
0 – 1 999 kr 1 kr = 1 p 0% 1 kr = 1 p 0% 1 kr = 1 p 0% 1 kr = 1 p 0%
2 000 – 5 999 kr     1 kr = 1 p 2% 1 kr = 1 p  2% 1 kr = 1 p 2%
6 000 – 9 999 kr         1 kr = 2 p 4% 1 kr = 2 p 4%
10 000 kr +              1 kr = 3 p 6%
Medlemsniveau →

Bronze 

Købesum
indeværende
kalenderår
Pointregning Bonusniveau
0 – 1 999 kr. 1 kr. = 1 p 0%
2 000 – 5 999 kr.    
6 000 – 9 999 kr.    
10 000 kr. +     
Medlemsniveau →

Silver

Købesum
indeværende
kalenderår
Pointregning Bonusniveau
0 – 1 999 kr. 1 kr. = 1 p 0%
2 000 – 5 999 kr. 1 kr. = 1 p 2%
6 000 – 9 999 kr.    
10 000 kr. +     
Medlemsniveau →

Gold 

Købesum
indeværende
kalenderår ↓
Pointregning Bonusniveau
0 – 1 999 kr. 1 kr. = 1 p 0%
2 000 – 5 999 kr. 1 kr. = 1 p  2%
6 000 – 9 999 kr. 1 kr. = 2 p 4%
10 000 kr. +     
Medlemsniveau →

Grand Prix 

Købesum
indeværende
kalenderår ↓
Pointregning Bonusniveau
0 – 1 999 kr. 1 kr. = 1 p 0%
2 000 – 5 999 kr. 1 kr. = 1 p 2%
6 000 – 9 999 kr. 1 kr. = 2 p 4%
10 000 kr. +  1 kr. = 3 p 6%

Bonuschecks & bonusudbetaling

En gang per måned, hvis bonuspointene overstiger 2.000 point, udbetales bonussen som en bonuscheck. Bonuschecks afrundes til hele kroner. Du ser dine aktive bonuschecks på Mine sider.

Bonuschecks kan bruges til at opnå rabat på køb i alle Hööks-butikker og på hooks.dk i den land, bonuspointene er indsamlet. Flere bonuschecks kan anvendes ved samme køb. Ønsker du at bruge din bonuscheck i butik, skal du identificere dig ved kassen. Hvis du vil bruge en bonuscheck på hooks.dk, skal du være logget ind.

Bonuschecks kan ikke indløses til kontanter eller delindløses. Bonuschecks er gyldige i 3 måneder. Ikke udbetalte bonuspoint forfalder efter 36 måneder.

Aftalevarighed og afslutning af medlemskab

Dit medlemskab af Hööks & Friends gælder indtil videre.

Du kan når som helst opsige dit medlemskab ved at kontakte kundeservice. Telefon: 33 60 87 40. E-mail: dk.info@hooks.se. Noter venligst, at hvis du afslutter medlemskabet, kan du ikke længere logge ind, når du handler på hooks.dk. Eventuelle indestående point og bonus forfalder ved afslutning af medlemskab. Hvis du på et senere tidspunkt igen vil være medlem, oprettes et nyt medlemskab uden point eller andre fordele fra tidligere medlemskab.

Hvis du ikke har foretaget nogen køb eller har logget ind på dine medlemssider i en periode på 36 måneder, forbeholder Hööks sig retten til at afslutte dit medlemskag og slette din medlemskonto. Person¬oplysninger, som er blevet indsamlet og behandlet for at kunne opfylde disse medlemsvilkår, slettes. Læs vores Integritetspolitik.

Ved mistanke om ikke-tilladt brug eller misbrug af vores tjenester, brud på vores medlems¬betingelser, bedrageri svig eller lignende hændelser eller adfærd, har Hööks ret til at afslutte dit medlemskab i Hööks & Friends.

Ændringer af medlemsvilkår

Medlemsbetingelser for Hööks & Friends gælder indtil videre. Hööks kan foretage ændringer i medlems¬betingelserne. Som medlem bør du regelmæssigt kigge på betingelserne for at holde dig opdateret. De til enhver tid gældende betingelser, findes tilgængelige på hooks.dk/xxxx.

Ansvar

Hööks er ikke ansvarlige for tab eller skader på grund af tekniske fejl, nedsat funktionalitet eller andre lignende fejl med relation til dit medlemskab af Hööks & Friends. Dette gælder ikke ansvar, som ikke kan udelukkes ifølge gældende lovgivning.

 

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OG KØBSINFORMATION

De personoplysninger, som kan behandles, er navn, personnummer, adresse, e-mailadresse, telefon-nummer, køn og kundenummer. Transaktions- og kommunikationshistorik bliver også registreres med forbindelse til din kundenummer. Vi behandler dine personoplysninger for identificering ved køb, administration af medlemskab (indbefattende at kunne give dig bonus i henhold med denne betingelse) samt for at kunne forsyne dig med markedsføring og relevante tilbud. Dine oplysninger anvendes også som underlag for analyse og statistik.

Persondatalovsansvarlig og persondataloven

Hööks er persondataansvarlig for personoplysninger ved behandlingen ifølge disse betingelser. Person¬oplysningerne bliver ikke solgt eller overført til selskaber udenfor koncernen, undtagen for behandling for Hööks regning for eksempel trykning, distribution eller administrative formål. Sådant samarbejde oprettes med en tillægsaftale for at sikre, at behandling af dine personligoplysninger er i overensstemmelse med disse betingelser.

Lovlig grund

Behandlingen af personoplysninger sker på grund af, at den er nødvendig for at opfylde vores aftale med dig, samt berettiget interesse i at sende markedsføring og relevante tilbud til dig. Behandlingen for analytiske og statistiske grunde sker på grund af berettiget interesse for at kunne udvikle vor virksomhed. Behandling sker også, for at Hööks skal kunne opfylde retslige forpligtelser som følge af lovgivning. At stille personoplysninger til rådighed i henhold til disse betingelser, er en forudsætning for medlemskab i Hööks & Friends.

Opbevaring

Dine personoplysninger lagres og behandles så længe, som du er medlem i vores kundeklub og senest 36 måneder efter, du opsiger dit medlemskab, for så vidt, at der ikke længere er lovmæssige følger heraf.

Dine rettigheder

Du har ret til at modtage information fra Hööks om behandlingen af de personoplysninger, som vedrører dig. Du har også ret til at få oplysningerne rettet og/eller suppleret samt, under visse omstændigheder, slettet (for eksempel, hvis de ikke længere er nødvendige for at opfylde de formål, som lå til grund for indsamling af oplysningerne og/eller, hvis du ikke længere er medlem i Hööks & Friends). Du har også ret til datasporing, som betyder, at du kan forlange at få en registerudskrivning af dine personoplysninger i et format, som kan overføres til en anden persondataansvarlig.

Direkte markedsføring

Du kan når som helst meddele Hööks, at du ikke ønsker at modtage markedsføringsmateriale ved at kontakte kundeservice eller meddele dette via Mine sider. For mere information om Hööks behandling af persondata, se vor integritetspolicy.

 

KONTAKT

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende Hööks & Friends, dit medlemskab, eller du ønsker at ændre dine adresseoplysninger. Telefon: 33 60 87 40. E-mail: dk.info@hooks.se

BLIV MEDLEM I DAG!

Du kan let blive medlem ved at tale med personalet i alle Hööks butikker eller via Mine sider.  

(Gælder fra og med 2020-08-11)

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: dk.info@hooks.se

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.