Om Hööks

Hööks Hestesport er Skandinaviens førende virksomhed indenfor hestesportsbranchen og har et bredt sortiment med alt til rytter, hest og hund. Vi har et stort antal butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Vi tilbyder også e-handel. Vi omsætter over 500 millioner SEK og har ca. 400 engagrede medarbejdere som gør alt for at servicere vores kunder. Vi har en vidensarv, produktudvikling og serviceånd hvis oprindelse ligger næsten 80 år tilbage i tiden. Ved at være tilgængelige for vores kunder 24 timer i døgnet, alle ugens syv dage, gør vi alt for at opfylde de krav der stilles til os. Hjørnestenene i vores virksomhed er, at vi skal være serviceorienterede, kvalitetsbevidste, prisbillige, engagerede og lydhøre.

Beretningen om Hööks begynder helt tilbage i 1931 i et lille sadelmagerværksted i Eksjö (Sverige). Siden er virkomheden vokset og i 1976 blev Hööks Hästsport AB til.


Adresse:

Hööks Hestesport ApS
Albuen 17B
6000 Kolding

Telefon:

33 60 87 40

E-post:

dk.info@hooks.se

CVR-nr:

26121655

Medlem av FDIH

Hööks Hestesport er medlem af FDIH - Foreningen for Distance- og Internethandel, som har strenge krav for medlemskab. Mærkningen fra FDIH giver tryghed, når du køber på postordre.

E-handelsfonden

e-mærket er den danske mærkningsordning – et kvalitetsstempel, der viser forbrugerne, at en netbutik drives lovligt og etisk forsvarligt. e-mærket varetages af e-handelsfonden, en non-profit fond, som følgende organisationer står bag: Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, Dansk IT og Finansrådet.