• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Handelsbetingelser

Baggrund

Hööks Hestesport ApS er Skandinaviens førende virksomhed inden for sin branche. Virksomheden sælger alt til hest og rytter samt hundeprodukter. Salget sker via virksomhedens webshop og egne butikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Du skal være fyldt 16 år år for at kunne registrere dig på "Mine Sider" eller handle i webshoppen.

Priser

Alle priser er i danske kroner og er inkl. gældende moms (p.t. 25 %). Bestillinger på under 500 kr. tillægges et fragtgebyr på 49 kr. (se mere nedenfor).

Der skal bestilles varer for mindst 200 kr. hvis du ønsker at handle i webshoppen.

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser længere nede. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst.

En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

Ved at indtaste eller anmode om oplysninger i Klarna Checkout accepterer du Klarnas betingelser og brug af dine personlige data i henhold til Klarnas vilkår og betingelser, som kan læses her.

Gavekort

Gavekort udstedt af Hööks, er gyldige i to år og kan bruges som betalingsmiddel i både butikker og webshoppen. Du kan bruge flere gavekort i forbindelse med samme køb.

Gavekort kan også bruges som delbetaling, hvis beløbet på gavekortet ikke dækker hele købssummen. Når du har valideret gavekortet, vælger du, hvordan du vil betale restbeløbet. Hvis gavekortets værdi overstiger købssummen, gemmes restbeløbet under gavekortnummeret og kan så bruges ved et fremtidigt køb. Vi sender ikke et nyt gavekort, så husk at notere på kortet, at du har brugt en del af beløbet.

Levering og fragt

Du kan vælge at få din ordre leveret på følgende måder: Afhentning i en af vores butikker eller hjemmelevering med PostNord. Hvis du selv afhenter din ordre i en af vores butikker tillægges der intet gebyr. Skal pakken sendes hjem tillægges et fragtgebyr på 49 kr. Vi betaler fragten, hvis du bestiller for minimum 500 kr.

Bemærk! Ved ordreafgivelsen skal du angive samme navn, som er anført på dit id, da du ellers kan få problemer med at få din pakke udleveret.

Afhentning af pakke i Hööks-butik

Hvis du bor tæt på en Hööks-butik, kan du vælge at afhente din pakke der. I så fald pålægges der ikke noget fragtgebyr.

Hvis du vælger at afhente din pakke i butikken, kan leveringstiden blive forlænget (Se mere under: Leveringstid). Når pakken ankommer til butikken, bliver du kontaktet vis SMS, telefon eller e-mail. Du skal vise id, når du henter pakken. Sørg for kontrollere dine oplysninger, så telefonnummer og e-mailadresse er korrekte.

Levering med PostNord

Vi bruger PostNord til distribution af pakker. Din pakke vil blive forsøgt leveret på adressen. Er der ingen hjemme vil pakken skulle afhentes hos det nærmeste udleveringssted. Pakken må kun sættes, hvis du har indgået en aftale om Modtagerflex med PostNord.

PostNord vil advisere dig via SMS eller e-mail.

Bestillinger på under 500 kr. tillægges et fragtgebyr på 49 kr.

Leveringstid

Er ordren til omgående levering afsendes den normalt inden for 1-2 hverdage. Hvis du vælger afhentning i butik er leveringstiden 4-7 arbejdsdage. Vi afsender fra vores centrallager i Sverige.

Hvis den forventede leveringsdato forlænges i mere end seks dage, kontakter vi dig med oplysninger om årsagen hertil og underretter dig om en ny forventet leveringsdato. Vær opmærksom på, at du kun har ret til at hæve købet i forbindelse med forlænget leveringstid, hvis leveringstiden er af væsentlig betydning.

Restordre

Hvis en vare er i restordre og står til at blive eftersendt, sker det uden ekstra omkostninger. Hvis ikke du ønsker at vente, kan du afbestille varen. Et eventuelt fragtgebyr tillægges kun én gang pr. ordre uanset antallet af pakker.

Manglende varer til en værdi under 200 kr. eftersendes ikke, og slettes fra din ordre. Det reserverede beløb for den påglædende vare frigives automatisk. Dvs. der betales aldrig forud for noget, der først står til at blive leveret senere.

Transportforsikring

Alle varer, der leveres til dig, er transportforsikrede. Hvis du konstaterer fejl eller mangler på en vare, skal du informere os herom hurtigst muligt. For enkelt og hurtig håndtering anbefaler vi, at du anvender retursedlen, som du finder bag på følgesedlen. Vi bærer transportrisikoen, når vi leverer til dig. Ved eventuelle returvarer bærer du transportrisikoen.

Ordrebekræftelse

Når du handler på hooks.dk, får du først en foreløbig ordrebekræftelse. Når din ordre er registreret i vores system, sender vi dig den endelige ordrebekræftelse via e-mail.

Hvis du opretter en konto på Mine Sider, vil du kunne følge din ordre og se tidligere køb.

Retur- og ombytningsret

Du har 60 dages retur-/ombytningsret, når du handler på hooks.dk eller i vores butikker. På udsalgsvarer (udgående varer) dog kun 14 dages retur-/ombytningsret. Du kan altid bytte en vare, du har købt på hooks.dk, i vores butikker og omvendt. Perioden for retur-/ombytningsret regnes fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Hvis du vil returnere eller bytte din vare, skal du meddele dette via e-mail eller brev inden for 60 dage (sortimentsvarer) eller 14 dage (udsalgsvarer).

Du har 14 dage til at returnere varen fra det tidspunkt, hvor du informerer os om, at du gerne vil fortryde købet. Undlad venligst at tape eller klistre på orginalemballagen.

Hvis du ønsker at returnere din vare med PostNord, skal du bruge den fortrykte returlabel. Gebyret for anvendelse af returlablen er på 49 kr. og fratrækkes returbeløbet. Hvis du køber en anden vare i forbindelse med din returnering, tillægges der intet fragtgebyr. Hvis du returnerer varen i butikken, skal du medbringe følgesedlen eller ordrebekræftelsen.

Sendes varen retur vil et eventuelt returbeløb blive tilbagebetalt til det betalingskort, der oprindeligt blev betalt med.

OBS! Uafhentede varer debiteres med 150 kr. Gavekort og broderede varer byttes ikke.

Returadresse:
Hööks Hestesport ApS
Albuen 17B
6000 Kolding

Kontaktoplysninger vedr. ombytning og returnering:
E-mail: kundeservice@hooks.dk
Tlf. 33 60 87 40

Fortrydelsesret

Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du modtager varen (fortrydelsesfristen).

Hvis du vil fortryde dit køb, skal du meddele os dette. Meddelelsen skal klart og tydeligt angive, hvilket køb det drejer sig om, og at du fortryder det pågældende køb. Hvis du ønsker det, kan du bruge den blanket, som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har udfærdiget. (Eller brug vores som du finder her).

Du kan også give os besked pr. e-mail eller brev. Du finder vores kontaktoplysninger under "Retur- og ombytningsret". OBS! Det regnes ikke som en udnyttelse af fortrydelsesretten, hvis du ikke afhenter din pakke eller eller nægter modtagelsen.

Gør du brug af fortrydelsesretten betaler du returfragten. OBS! Hvis du returnerer en brugt vare, værdisætter vi varen. Du får derefter udbetalt varens pris minus værdifradraget. Værdifradraget kan udgøre op til 100 %, hvis varen ikke kan videresælges.

Reklamationer

Hvis du vil reklamere en vare, bedes du først kontakte butikken, hvor du købte varen. Hvis du har købt varen i vores webshop eller via vores kundeservice, bedes du kontakte kundeservice på 33 60 87 40 eller sende en mail til dk.info@hooks.se. Husk at kvitteringen/følgesedlen skal altid medbringes ved reklamationer.

Du har ret til at reklamere en beskadiget eller fejlbehæftet vare inden tre år fra købsdatoen under forudsætning af, at varen var fejlbehæftet ved modtagelsen. Vi anbefaler at der reklameres, så snart fejlen/manglen opdages. To måneder anses som en rimelig frist for at reklamerer over en vare. OBS! Varen skal være ren og tør for at kunne behandles. Gælder også dækkener.

Hvis vi godkender reklamationen, forbeholder vi os retten til i første omgang at reparere varen. Hvis dette ikke er muligt, fremsender vi en ny vare. Hvis varen ikke længere er i sortimentet, udbetaler vi købesummen og eventuelle leveringsomkostninger i forbindelse med reklamationen inden for 14 dage. Beløbet i forbindelse med reklamationen udbetales med samme betalingsmiddel, som du brugte ved købet. I forbindelse med reklamationer har du ret til et rimeligt erstatningsbeløb for omkostninger, som reklamationen har medført, for eksempel rejse- og fragtudgifter.

Som forbruger har du altid ret til at kontakte os for at få hjælp til reklamationer, fortrydelsesret eller andet vedrørende køb eller bestilling. Du finder flere informationer om dine rettigheder som forbruger på forbrug.dk.

Som forbruger har du også ret til at få prøvet en tvist med en virksomhed uden for domstolene hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (KFST). Læs mere på forbrug.dk. KFST's adresse er: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby.

Hööks Hestesport ApS medvirker ved eventuelle klagesager hos KFST og følger KFST's afgørelser.

Vedrørende andre løsninger på tvister online ved grænseoverskridende køb findes også EU-kommissionens platform for alternativ løsning af tvister: ec.europa.eu/odr. Du finder mere information på Forbruger Europa (forbrugereuropa.dk), en del af European Consumer Centres-netværket (ECC).

Returadresse:
Hööks Hestesport ApS
Albuen 17B
6000 Kolding

Kontaktoplysninger i reklamationssager:
E-mail: kundeservice@hooks.dk
Tlf. 33 60 87 40
CVR-nummer: 26121655

Beskyttelse af personoplysninger

Vores integritetspolitik indeholder alle detaljer om, hvordan vi gemmer og analyserer personoplysninger. Vi registrerer dine personoplysninger med henblik på at levere varer til dig, opfylde vores forpligtelser over for kundeklubben, opfylde vores garantiforpligtelser og overholde gældende lovgivning. Hööks Hestesport ApS er dataansvarlig for håndteringen af dine personoplysninger.

Personoplysninger videregives eller sælges ikke på nogen måde til tredjepart.

Som en registreret hos Hööks Hestesport ApS har du visse rettigheder i henhold til dine personoplysninger. Hvis du ønsker detaljerede oplysninger om dine rettigheder og vores behandling af dine personoplysninger, bedes du læse vores integritetspolitik.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af personoplysninger, bedes du skrive til os på: kundeservice@hooks.dk.

Tilbud og kommunikation

Som kunde hos os modtager du altid vores seneste tilbud og sidste nyt om nye produkter. Vi kommunikerer hovedsageligt via e-mail, sms, magasiner og hooks.dk, men også via digital annoncering på eksterne websider (f.eks. Facebook).

Vær opmærksom på, at du når som helst kan ændre dine indstillinger for, hvordan du ønsker at modtage vores markedsføring, ved at logge ind på Mine Sider eller kontakte kundeservice@hooks.dk Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores direkte markedsføring, hvis du ikke længere vil modtage vores nyheder eller tilbud. Du kan læse mere om, hvordan du udøver dine rettigheder, i vores integritetspolitik.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som websider, du besøger, gemmer på din computer. Cookies bruges til at give dig en god oplevelse, når du surfer. Cookies indeholder ingen personlige oplysninger, da oplysningerne i tekstfilerne består af bogstaver og tal.

Selv om hver cookies får et unikt tildelingsnummer, kan vi ikke se nogen personlige oplysninger om dig, f.eks. dit navn eller din IP-adresse, ud fra de cookies, vi indsamler. Det drejer sig med andre ord om anonymiserede oplysninger, og vi bruger ikke disse oplysninger på en måde, som gør, at vi kombinerer dine personlige oplysninger med cookieoplysningerne.

Der findes desuden forskellige typer af cookies:

  • Sessionscookies gemmes tilfældigt på din computer, når du besøger vores websted, og de fjernes igen, når du lukker browseren.
  • Permanente cookies gemmes på din computer, til du sletter dem.
  • Førstepartscookies placeres på din computer af os, samtidig med at du går ind på vores websted.
  • Tredjepartscookies er cookies, som en anden virksomhed placerer på din computer (det er tredjepartscookies, som gør, at du f.eks. ser annoncer for produkter, du tidligere har klikket på eller søgt efter).


Cookies bruges også til at analysere, hvilke søgninger du har foretaget, og hvilke sider du har besøgt på hooks.dk. Dette giver os mulighed for at se et generelt søge- og adfærdsmønster. Disse analyser kan derefter danne grundlaget for vores markedsføring, når du besøger vores eller andre virksomheders websteder. Gemte cookies bruges f.eks. til at vise dig tilpassede og relevante oplysninger og til at give dig en så personlig shoppingoplevelse som muligt. Til dette formål bruger vi en kommerciel tredjepartsvirksomhed til at tilpasse indholdet i vores kommunikation og gøre det mere relevant og interessant for dig.

Cookies kan desuden bruges til at gøre dit besøg hos os endnu bedre. Hvis du vil vide mere om cookies, anbefaler vi dig at besøge Datatilsynets websted på datatilsynet.dk.

Du kan til enhver tid ændre dine browser- eller enhedsindstillinger, så de opfylder dine ønsker for brugen og omfanget af cookies. Gå til indstillingerne for din browser eller din enhed for at få flere oplysninger om, hvordan du ændrer dine cookieindstillinger. I dine indstillinger kan du blokere alle cookies, men du kan også vælge kun at acceptere førstepartscookies eller vælge at slette cookies, når du lukker browseren. Vær opmærksom på, hvis du ændrer indstillingerne, kan det medføre, at vores webshop og andre tjenester ikke fungerer korrekt.

Force majeure

Krig, naturkatastrofer, strejker på arbejdsmarkedet, myndighedernes bestemmelser, udeblevne leverancer fra underleverandører, prisøgende omstændigheder og lignende hændelser, der ligger uden for Hööks' kontrol og ikke med rimelighed kan forudses, anses som force majeure. Dette indebærer, at Hööks midlertidigt friholdes fra sine aftaleforpligtelser.

Aftale

Det legitime grundlag for at gemme dine oplysninger baserer sig på, at du som kunde f.eks. foretager et køb på vores websted og dermed indgår en aftale med Hööks. Du kan til enhver tid opsige aftalen ved at kontakte Hööks. I tilfælde af, at der eksisterer flere aftaler, gælder aftalen med den længste gyldighed.

Alle aftaler mellem kunden og Hööks Hestesport ApS indgås på dansk.

Certificeret af e-mærket

Hööks Hestesport ApS er certificeret af e-mærket, som har strenge krav til medlemskabet. E-mærket giver køberne tryghed i forbindelse med handel på nettet.

Medlem af WSD

Vores hovedselskab i Sverige er det eneste svenske medlem af Worldwide Saddlery Distributors – en global indkøbsforening, der giver mulighed for at holde priserne nede, men kvaliteten oppe!

E-mærket

E-mærket er de danske forbrugeres kvalitetsstempel for, at en webshop drives lovligt og etisk forsvarligt. E-mærket administreres af følgende organisationer: Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, FDIH, HK, DANSK IT og Finans Danmark.

Vi tager forbehold for lokale afvigelser, trykfejl og udsolgte varer.

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.