• Nu 90 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • Nu 90 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Nu 90 dages returret

Art. nr 053102-00-00000

Hundeshampoo Aloe Vera K9™

Art. nr: 053102-00-00000
119,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

En naturlig mild, drøj og skånsom shampoo med en beroligende effekt på hud og hårlag. Tilfører næring og bidrager til en perfekt fugtbalance samt optimerer pelskvaliteten. Shampooen er hurtigtørrende og har en udredende effekt. Passer til alle typer pels. Kan fortyndes op til 1:20. 300 ml.

Rart at vide

Indhold

INCI: Vand, mg larylsulfat, cocamidopropyl betaine, certificeret Aloe Vera, Disodium Cocoamphodipropionate, D-panthenol, duftstoffer og konserveringsmiddel. Vær opmærksom på at det altid er emballagens indholdsfortegnelse der er gældende.

Brugsanvisning

Massér ind og skyl ud. Skyl med varmere vand på fed hud/pels og koldere på tør hud/pels. Gentag behandlingen. Afslut med K9 Aloe Vera Conditioner for et optimalt resultat. Kan fortyndes op til 1:20.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.