Hööks & Friends

Hööks & Friends er vores måde at vise, at vi sætter pris på vore kunder og bedste venner. Det er let og helt gratis at være med, og som medlem får du:

 • Bonuspoint på alt, hvad du køber
 • Op til 6 % i rabat via refundering
 • Særlige tilbud
 • Indbydelser til medlemsaftener
 • Tips og råd

Slut med gammeldags plastkort!

Vi arbejder udelukkende digitalt uden gammeldags plastkort for at sikre en så smidig håndtering som muligt. Når du handler i webshoppen eller butikkerne, identificerer du dig enten via dit kundenummer eller din fødselsdato. Herved registreres både køb og bonus i dit medlemskab.

Sådan virker Hööks & Friends

 • Medlemskabet er fuldstændig digitalt. Du har ikke brug for medlemskort.
 • Enhver kommunikation sker via e-mail og "Mine Sider" på www.hooks.dk.
 • Du får bonus på alt, hvad du køber (dog ikke gavekort).
 • Bonus udbetales hver måned og er gyldig i 3 måneder.
 • Bonussen er elektronisk og er tilknyttet dit medlemsskab.
 • Du får besked via e-mail, når du opnår ny bonus.
 • Bonussen knytter sig udelukkende til indtjente point i løbet af et år (fra din startdato). I forbindelse med bonusudbetaling trækkes der et tilsvarende antal point fra på din bonuskonto, som der udbetales til dig.
 • Ved eventuel returnering af en vare trækkes der tilsvarende fra i dine indtjente point.
 • En krone giver et point, og jo mere du handler, jo større bonus får du.
 • Du kan tjene op til 6 % i bonus.


Totalt opptjente poengBonus %
10 001 – opad6 %
8 001 – 10 0005 %
6 001 – 8 0004 %
4 001 – 6 0003 %
2 000 – 4 0002 %


Eksempel:

Du kan blive medlem i Hööks & Friends fra den 1. november og modtager 4 001 point til den første bonusudbetaling, hvilket sikrer dig en værdicheck på 120 kr. Du fortsætter med at samle point og klatre op af bonustrappen. Næste periode tjener du 4 000 point mere, og så er du kvalificeret til en bonus på 5 %, hvilket sikrer dig en værdicheck på 200 kr. For fremtidige køb inden den 31. oktober har du 5 % bonus eller måske de maksimale 6 % afhængig af, hvor mange point, du indtjener. Bonus udbetales hver måned ifølge det bonustrin, du befinder dig på og ved mindst 2 000 optjente point.


Generelt om Hööks & Friends

Hööks Hestesport ApS (Hööks) er ansvarlig for tilbud, pointberegning og bonusudbetaling vedrørende Hööks & Friends. Medlemskabet er gratis, men personligt og kan ikke overdrages til andre. Medlemskabet er knyttet til et personnummer og kan ikke overdrages.

Sådan optjener du point

Hööks & Friends gælder ved køb på www.hooks.dk og i alle Hööks butikker i Danmark. Alle køb og eventuelle bonusgivende aktiviteter, der rigistreres, giver point. 1 kr. giver 1 point. Bonusberegning sker på leverede og betalte varer. Køb registreres på din fødselsdato, eller ved at du logger ind, når du handler på www.hooks.dk. Der er ingen forskel på køb af nedsatte varer eller varer til fuld pris. Køb af gavekort (som ikke er en vare, men et betalingsmiddel) udløser ingen point.

På grund af tekniske årsager kan bonus ikke gives med tilbagevirkende kraft. Vær derfor omhyggelig med altid at registrere dine køb. Ved returnering af en vare trækkes der tilsvarende fra i dine indtjente point. Såfremt der er sket en Bonusudbetaling mellem køb og returnering (af det bonusgivende køb), forbeholder vi os ret til at nedjustere din bonussaldo med tilsvarende point.

Bonusperiode

Dine point beregnes løbende i tolv måneder fra den dato, du har meldt dig ind i Hööks & Friends. Bonuspoint sættes ind på din kundeprofil, som bekræftes via dit personnummer. Indenfor hver ny 12-måneders periode nulstilles pointsaldoen (minussaldo nulstilles ikke).

Bonustrin og bonusudbetaling

Bonus udbetales hver måned, når du har optjent mindst 2 000 point ifølge det bonustrin, du befinder dig på. Bonus beregnes ifølge bonustabellen herunder.

Totalt optjente point (12 månders periode)
Bonus %
10 001 – opad6 %
8 001 – 10 0005 %
6 001 – 8 0004 %
4 001 – 6 0003 %
2 000 – 4 0002 %

Eksempel:

Du kan blive medlem i Hööks & Friends fra den 1. november og modtager 4 001 point til den første bonusudbetaling, hvilket sikrer dig en værdicheck på 120 kr. Du fortsætter med at samle point og klatre op af bonustrappen. Næste periode tjener du 4 000 point mere, og så er du kvalificeret til en bonus på 5 %, hvilket sikrer dig en værdicheck på 200 kr. For fremtidige køb inden den 31. oktober har du 5 % bonus.

Gyldighedsperiode og indløsning af bonuscheck

Gyldighedenperioden for udbetalt bonus er 3 måneder, og medlemmet er selv ansvarlig for at udnytte bonussen indenfor den fastsatte tid. Indløsning af bonus udløser ikke bonus, og bonus/værdicheks kan ikke byttes til kontanter. Bonussen kan ikke delvis udnyttes. Den skal indløses med sit fulde pålydende. Da al kommunikation i Hööks & Friends sker via e-mail, er det vigtigt, at din e-mailadresse altid er opdateret.

Sådan håndteres dine personoplysninger

Som medlem af Hööks & Friends giver du Hööks tilladelse til at opbevare og benytte personlige oplysninger og løbende købsinformation til markedsføring. Det betyder, at selvom du mister en kvittering, så findes informationen, hvis du skulle ønske at reklamere, eller hvis du får brug for oplysningerne i forsikringssager. Personoplysninger gemmes i overensstemmelse med Persondataloven.

Ved at ansøge om medlemskab af Hööks & Friends tillader du samtidig til ovenstående behandling af personoplysninger.

Ændring af betingelser

Hööks forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer i betingelserne for Hööks & Friends. Hööks forbeholder sig også ret til at spærre dit medlemsskab i forbindelse med misbrug.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål angående Hööks & Friends, dit medlemsskab, eller du ønsker at ændre adresseoplysninger, hører vi gerne fra dig:

Hööks Hestesport ApS 
Albuen 17B 
6000 Kolding

E-post:

dk.info@hooks.se

Telefon: 33 60 87 40