Sådan virker Back on Track

Back on Track’s led- og muskelbeskyttende produkter er alle fremstillet i funktionstekstiler, der er varmereflekterende. Tekstilet er en synergieffekt mellem gammel, kinesisk viden og moderne videnskabelig tekstilteknologi. Når man fremstiller polyester- eller polypropylentrådene, smeltes der keramiske partikler ind i tråderne.

De keramiske partikler har den egenskab, at når de opvarmes af kroppens varme, returnerer keramikken den varme til kroppen. Varmen, der på denne måde returneres mod kroppen, har en længerevarende strålevarme, hvilket er det samme som stråling med infrarøde langbølger.

Det er bevist og dokumenteret, at længerevarende, infrarøde stråler øger blodcirkulationen. Den forøgede blodcirkulation i vævet lukker op for spændinger i musklerne og hjælper med at øge præstationsevnen. Et vigtigt anvendelsesområde den effekt, man opnår, når man bruger beskyttelsen ved træning og konkurrence. Strålning betyder, at en varmekilde afgiver en varmestråling, der rammer en anden yderside og opvarmer denne.

Back on Tracks produkter arbejder med strålningsvarme og har ikke til hensigt at lukke varmen inde ved at isolere den. Det sikrer, at beskyttelsen kan have en åndningsfunktion samtidig med, at varmeenergien i kroppens væv øges.

Mennekser og dyr afgiver kropsvarme både i hvile og ved aktivitet. Når kroppen hviler, er strålingen dog mindre end, hvis kroppen arbejder.

Gode råd ved brug af Back on Track®

Læs venligst både vores brugs- og vaskeanvisninger godt igennem inden, du tager dit produkt i brug.

Alle Back on Track-produkter skal anvendes gradvist i begyndelsen. Brug kun produktet maks. 4 timer de første 2-3 dage. Kroppen får på denne måde mulighed for at vænne sig til den effekt, som stoffet har.

Grunden til, vi anbefaler, man begynder med 4 timer, er, at nogle mennesker oplever en smerte i begyndelsen. Hos heste og hunde viser det sig som en hævelse. Det er på grund af den øgede blodcirkulation, hvilket faktisk er et godt tegn på det keramiske stofs effekt. Den omgående smerte eller hævelse kan opstå allerede efter nogle få timers brug. Man bør standse med at bruge produktet mere samme dag, men i stedet introducere det gradvist og forsigtigt i løbet af de følgende dage.

Efter introduktionsperioden bør man øget bruget til mindst 8 timer pr. døgn og gerne længere. Allerede efter et par timer oplever man ofte en positiv virkning på spændte og stive led. Mere vedholdende tilstande kan have behov for flere dages behanding, op til 10-20 dage, før man opnår det ønskede resultat.

Efter de indledende 2-3 dage er det vigtigt at fortsætte med at bruge produktet intensivt mindst 10 og gerne 20 dage, før man vurderer effekten. Eftersom det keramiske stof reflekterer mere af kroppens varmestrålning, når vi bevæger os, bliver effekten størst, hvis vi har produkterne på, når vi er aktive, men Back on Track virker også i hvileposition også, når vi sover.

Fortsæt med at anvende produkterne i overensstemmelse med det mønster, du selv kommer frem til eller brug dem i 2 uger og hold en pause den 3. uge. Det sidste for at undgå afhængighed. Følsomheden for denne tilvænning er helt individuel. For at yde maksimal hjælp skal det keramiske stof være i direkte kontakt med huden (om nødvendigt kan du lægge et tyndt stykke bomuldsstof imellem).

NB: Vær forsigtig med samtidig at bruge liniment eller lignende, da effekten så forstærkes.

Brug kun produktet ifølge brugsanvisningen og rådfør dig med din læge, hvis der opstår symptomer. Må ikke bruges under graviditet/drægtighed.

Særlige råd ved anvendelse til heste og hunde

Husk på, at Back on Track’s effekt øges ved bevægelse, da kropsvarmen bliver her er større. Foruden at bruge pads og dækken i stalden, er det en god idé at lade hesten bevæge sig med Back on Track-produkterne på. Særlig gode i denne sammenhæng er arbejdsgamacherne, bandagerne, schabrakken, skridtdækkenet og dækkenet til skridtmaskinen.

Spara

Spara

Spara

Spara

Der er ingen produkter, der matcher de valgte kriterier