Klubtøj

Vi har udviklet den sejeste klubkollection i samarbejde med klubberne! Den består af fem, funktionelle produkter i høj kvalitet og perfekt pasform for at imødegå jeres høje krav. Alle produkter er lette at brodere på helt efter jeres ønsker. Hvis I ønsker mere end 10 stk. af samme produkt, tilbyder vi desuden også mægderabat på både tøj og broderi.

Nå gir vi deg og klubben din enda bedre priser hvis dere kjøper mer enn 10 stykker av hvert plagg i Club-kolleksjonen. Vi tilbyr til og med mengderabatt på broderier (se nedenfor).

Mængderabat

10 % rabatt ved kjøp av 10–19 stk. av et plagg. 15 % rabatt ved kjøp av 20 stk. eller flere av et plagg.

Bestil broderi på hjemmesiden

Hvis du ønsker at få broderet på en vare, du bestiller via www.hooks.dk skal du skrive dette i feltet "Besked til kundeservice" ved kassen. Du skal opgive al info om hvilken vare, der drejer sig om, (hvis du har bestilt mere end en vare) placering, farver, skrifttyppe, etc, (Læs mere). Pristillæg for broderiet(erne) justeres på din endelige ordrebekræftelse.

OBS! Ved bestilling af broderi på et større parti, kontakt venligst kundeservice på dk.order@hooks.se eller 80 20 15 33. 

Mængderabat på broderi

10 % rabat ved 10 stk. eller flere at samme slags.            
15 % rabat ved 20 stk. eller flere at samme slags.