• 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 hverdage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
 • 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 hverdage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

 • Hjem
 • Hund
 • Pasning & Pelspleje
 • Pleje
 • Desinfektionsmiddel LifeClean
Art. nr 820088-00-00000

Desinfektionsmiddel LifeClean

Art. nr: 820088-00-00000
71,10 DKK
79,00 DKK

Vareinformation

LifeClean Desinfektion er en patenteret, unik i verden, vandbaseret udvortes desinfektion med kun 0,04 % af det aktive stof CIO2. Produktet er rutinemæssigt testet i flertallet af uafhængige laboratorier ifølge gældende EN-standarder for at verificere sin effektivitet og sikkerhed. Dette er en garanti for dig som kunde, at produktet fungerer efter sit formål. LifeClean Desinfektion har bevist, at det på meget kort tid kan udrydde de mest genstridige mikroorganismer og kan bruges på fx: gulve, vægge, generelle kontaktoverflader og møbler. LifeClean Desinfektion virker særdeles effektivt mod svampesporer (bl.a. Clostridium difficile), virus (bl.a. Coronavirus på 30 sekunder), bakterier, parasitter, svamp og biofilm uden af efterlade restprodukter og forhindrer desuden udvikling af multiresistens. Opløsningen er fortyndet, klar til brug og har ingen faremærkater på produktets etiket. Fordelene med LifeClean Desinfektion er: Kort kontakttid, maks. 2 minutter, afhængig af mikroorganismen. Bevist effektivitet ifølge gældende EN-standarder. Bredt spektrum i sit anvendelsesområde. Særdeles effektiv på trods af lav koncentration. Brugervenligt. Et produkt til alle områder og alle materialer. For mere information om anvendelsesområder, produktblad, datablad om sikkerhed, effektivitetsrapport og øvrig dokumentation, besøg venligst LifeClean Internationale hjemmeside, www.lifeclean.se.

Rart at vide

Brugsvejledning

 1. Fjern synligt snavs og skyl af med vand (varmt vand anbefales).
 2. Hæld rigeligt LifeClean på en ren klud og tør overfladen af eller spray hele overfladen direkte.
 3. Lad det virke i mindst 5 minutter. Ved behov, skyld og tør overfladen af (fx på rustfrit stål, læder, hjelm).

Holdbarhed: Væsken er aktiv, så længe den er gul. Ubruden flaske i originalemballage er holdbar 9 måneder i rumtemperatur og 12 måneder i køleskab. Opbevares køligt og undgå direkte sollys, tåler ikke frost.

Hent LifeClean Product sheet her - Engelsk (pdf)

Hent LifeClean Mini Guide her - Svensk (pdf)

Hent Checkliste "Om en smitta drabbar stallet" - Svensk (pdf)

Link - Råd för isolering och rengöring vid smittsamma sjukdomar – hast (Svensk)

Link -  9 tips för smittskyddat stall (Svensk)

Vi har brugt LifeClean! Svensk (pdf)

Life Clean Youtube Channel

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: dk.info@hooks.se

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.