• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 053024-00-00000

Hyaluron 365 Trikem

Art. nr: 053024-00-00000
319,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Hunden får hurtigt en større bevæligelighed i stive led. Indeholder hyaluronsyre, glukosamin, MSV og chondroitinsulfat, som alle er ledenes naturlige byggesten. Gives til hunde med en begyndende stivhed i ledene eller som forebyggende til hunde i arbejde og hård træning. Let at dosere. Smager godt. 500 ml.

Rart at vide

Forbedrer bevægelsen ved begyndende stivhed i leddene Med årene bliver hunde lidt stivere i leddene. Motionsturerne, som tidligere var mange gange længere end turen, bliver en stille lunten efter ejer og herre. Vægten øges, og musklerne bliver mindre og aflaster ikke længere leddene lige så godt. Slitagen og stivheden i leddene bliver større. Hyaluron 365 forbedrer hundens bevægelse ved at tilføre de stoffer, som led og muskler har brug for. Stoffer, som kroppen med årene producerer lidt mindre af selv. Det vigtigste er Hyaluronsyre, som findes i ledvæsken for at smøre leddene og mindske slitagen. MSM Chondroitinsulfat og Glukosamin er nødvendige bl.a. til at danne ny ledbrusk, ligament og muskelceller. Mange af de ledpræparater, som findes på markedet, tilføjer kun "reparerende" stoffer, men slitagen i leddene fortsætter. Med Hyaluron365 tilfører vi både reparerende stoffer og kompenserer for manglen på Hyaluron, som er grunden til slitagen. Du mærker allerede effekten af Hyaluron 365 efter 1-2 uger. Leddene smøres bedre, og hunden får hurtigt større bevægelsesfrihed. Det er som at smøre et knirkende hængsel. Hyaluron 365 optages i tarmen og føres ud til alle kroppens led. Hjælper hunden, når den selv ikke producerer tilstrækkeligt med Hyaluron.

Anvendelse

Hyaluron 365 gives forebyggende til midaldrende hunde, når de første tegn på en begyndende stivhed viser sig. Når hunden ikke længere hopper op i bil og sofa, eller når det tager den lidt for lang til at komme i gang om morgenen. Dette er signaler, som kan skyldes mindsket produktion af ledvæske. Hvis hunden bevæger sig bedre, når den får Hyaluron 365, kan nedslidningen mindskes, inden der opstår skader i leddene. Også hunde, som allerede er halte p.g.a. nedslidte led, får det ofte betydeligt bedre med Hyaluron 365. Dels tilføres de stoffer, der er brug for til at rehabilitere leddene, men frem for alt forbedres leddenes funktion mærkbart takket være den smørende effekt i Hyaluronen. Til hårdt arbejdende, yngre hunde gives Hyaluron 365 for at supplere hundens egen produktion af stoffer, som forbruges i højere grad ved stor belastning.

Dosering

10 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer under 15 kg. 15 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer mellem 15 - 30 kg. 20 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer mellem 30 - 45 kg. 25 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer over 45 kg. Normalt doceres ikke mere end 25 ml uanset hundens vægt.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.