• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 045556-21

Køledækken Cool on Track Back on Track®

Marine

Art. nr: 045556-21
143,10 DKK
159,00 DKK

Vareinformation

Pas på din bedste ven med vores nye køledækken fra Cool on Track™. Højteknologisk materiale som ved fordampning effektivt afkøler din hund. Ingen kemikalier eller nærhed til frost er nødvendigt. Fordampningsprocessen er en vigtig faktor for, at produktet skal køle huden, derfor er der et holdbart yderstof i mesh for at stimulere luftcirkulation. Dækkenet justeres let mellem størrelserne med velcrobånd rundt om mave og hals. Når dækkenet ikke bruges, kan det knappe det op og bruge det som en kølende plaid. Det er vigtigt, at du holder produktet fugtigt, også når det ikke bruges. Hvis det bliver for tørt, bliver det følsomt og kan sprække. For at genoprette et tørt produkt, kan du skylle det med lunkent vand. Yderdækkenet bør ikke bæres sammen med det kølende dækken. Dækkenet køler ydersiden op til mindst 6 grader. Dyb eller hæld vand over dækkenet. (Sørg for at hele produktet er vådt.) Tryk overflødigt vand bort inden brug. Plejeråd: Lidt mildt, flydende vaskemiddel, skyl grundigt og tryk overflødigt vand væk. Opbevares tørt. Rengør produktet omhyggeligt inden langvarig opbevaring.
  • Velcrolukning.
  • Vask: 30°.
  • Håndvask.

Rart at vide

Godt at vide

Mennesker og dyr afgiver kropsvarme både under hvile og aktivitet, så produkterne kan bruges, når det passer dig bedst. Du opnår den største effekt under aktivitet da kropstemperaturen stiger, og refleksionen bliver stærkere. 

Vore produkter fungerer bedst, når de ligger i direkte kontakt med huden, men virker også med et tyndt lag stof under.

Brug kun produkterne ifølge brugsanvisningerne, og rådfør dig med læge, hvis symptomerne stadigvæk bliver ved. Hvis du er i behandling for sygdom, bør du rådføre dig med din læge, hvis du er usikker på, hvordan produktet påvirker din behandling. 

Bør ikke bruges ved graviditet/drægtighed. 

Ved brug sammen med liniment eller lignende efter egen bedømmelse, kan effekten forstærkes ved samtidig anvendelse. 

Begynd at bruge Back on Track

Vore produkter skal introduceres gradvis for at vænne kroppen til effekten. Brug produktet maks. 4 timer de første 2-3 dage og øg efterhånden successivt med en time ad gangen.

Læs mere her

Cool on Track™

Cool on Track™ er udviklet til at holde hunden kølig i alle situationer. Det højteknologiske materiale køler effektivt ved fordampning.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: dk.info@hooks.se

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.