• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 053056-00-00000

Tilskud Working Dog Max GLM + Trikem

Art. nr: 053056-00-00000
229,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Et rent ekstrakt af grønlæbet musling, som fremmer leddenes normale funktion. Virker smertelindrende, antiinflammatorisk og bidrager til at styrke ledbrusken. Produceret i Sverige. Dosering: 5 ml/10 kg. 450 ml.

Rart at vide

Rent ekstrakt af Grønlæbet musling med næringsstoffer for brusk, bindevæv, hud og ledvæske. Højt indhold af glukosaminoglykaner og fedtsyrerne ETA omega 3 og omega 6. Chondroitin er naturlig i udtrækket fra muslingen. Fremstillet i velsmagende og nyttig, prebiotisk gærkultur, som stabiliserer tarmkulturen og forbedrer optagelse af næring. Indeholder ikke sukker.

Brug

Anbefales til unghunde i forbindelse med hårde konkurrence- og træningsperioder samt til ældre hunde med begyndende stivhed i leddene. Dagligt 5 ml/10 kg kropsvægt. Strøs på maden. Husk på at den bedste beskyttelse for leddene er veltrænede og smidige muskler!

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.