• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Nyheder
Nyheder
Hööks Academy
Hööks Academy

Dine favoritter

Henter flere produkter...

– Art. nr 400029-00-00000

Renskind 2. Sortering

929,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Renskind til at bruge under sadlen. De luftfyldte pelsstrå skaber en isolerende og trykudjævnende effekt. Fugtafvisende og bløde mod hestens ryg. Forhindrer slidmærker på en effektiv måde og er derfor ekstra egnet til følsomme heste. II-sortering. Kan have mindre defekter efter fx insektbid. Se vedligeholdelsesanvisninger "Godt at vide".

Plejeråd

Rart at vide

Et renskind må aldrig vaskes, men kun rystes eller børstes forsigtigt efter brug. Hvis renskindet er blevet fugtigt eller vådt skal det lufttørre hængende i et ventileret rum ved stuetemperatur. Tør aldrig skindet i tørreskab eller lignende, læg det heller aldrig på et gulv med gulvvarme, da varmen kan skade forarbejdningen hvilket vil medføre at skindet begynder at fælde/tabe hår.

Betaling og fragt

Kortbetaling 

Vi tilbyder kortbetaling med DIBS. DIBS Payment Services er PCI-certificeret. DIBS anvender overførsler med SSL-kryptering, hvilket er industristandarden for sikre kortbetalninger og dit kortnummer sendes krypteret direkte til banken. Vi gemmer ingen kortnumre eller kontrolcifre i vores kunderegister og vi har ingen adgang til dine kortoplysninger eller din bankkonto.

Hööks gavekort

Vores gavekort kan anvendes som delbetaling, hvis beløbet på gavekortet ikke dækker hele dit køb. Hvis værdien af gavekortet er højere end købssummen, så gemmes restbeløbet på gavekortnummeret og kan indløses på et senere tidspunkt.

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: dk.info@hooks.se

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.