• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 610758-10

Boots Slim Scoot Boot

Sort

Art. nr: 610758-10
1.790,00 DKK

Vareinformation

Scoot Boot SLIM har samme længdemål, men bredden er smallere end på den tilsvarende størrelse på de såkaldte "regular" Scootboots. Scoot Boot SLIM let at holde ren, helt uden stof eller velcrodele. Booten er fremstillet af meget stærk TPU (termoplastisk uretan med remme til at sætte fast, hvilket sikrer en særdeles god modstandskraft på alle slags underlag. Meget lette at sætte på hoven. Passer forskellige hovfaconer, både de, der er længere end bredere, men også de, som er lidt bredere end lange. med hvert par medfølger: 4 sorte pastern straps, 2 ekstra, sorte front straps, 4 ekstra nitter plus skruer, 4 ekstra knob hooks plus skruer, 2 Trail Gaiters. Scoot boots passer ikke hove med for høje dragter, lange tær eller udflydende hovvægge. Hove med store, strukturelle forandringer pga skade på ballerne, nedsunket hovben, forfangenhed etc. bukkehove (Club feet).
  • Sælges parvis.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.