• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

AUTUMN STYLES - MASSER AF INSPIRATION TIL EFTERÅRETS RIDEEVENTYR

Art. nr 600556-12-00000

Bandageunderlag Uld Woolpad

Grå

Art. nr: 600556-12-00000
269,00 DKK
299,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Woolpad bandageunderlag i 100 % økologisk uld. Mod effektiv behandling af hudproblemer som muk, skrammer og eksem. Bruges også til at hjælpe med restituering efter hårdt arbejde og for at forebygge skader. Woolpad fremstilles af uvasket uld, som indeholder naturligt lanolin, en stof, som fremmer hestens helingsproces. Foruden at fremme helingen ved hudskader, stimulerer lanolinen blodcirkulationen og opsuger væske, hvilket mindsker hævelser og eventuelle infektioner. Brug uldunderlaget som en "almindelig" staldbandage og bangager med fx en fleecebandage udenpå. Sørg for, at bandagen dækker hele uldunderlaget, og lad hesten stå bandageret natten over. Sørg for at ulden er tør samt at bandagere på tørre ben for det bedste resultat. Det anbefales at bruge i 2-4 uger for det bedste resultat. Efter cirka en måneds dagligt brug aftager effekten af lanolinet. Skift så til et nyt underlag. Ulden er varmebehandlet i mindst 8 døgn for at undgå eventuel smittespredning. Størrelse 40 x 50 cm: Klip til den ønskede størrelse.
  • 2 stk.

Betaling og fragt

Kortbetaling 

Vi tilbyder kortbetaling med DIBS. DIBS Payment Services er PCI-certificeret. DIBS anvender overførsler med SSL-kryptering, hvilket er industristandarden for sikre kortbetalninger og dit kortnummer sendes krypteret direkte til banken. Vi gemmer ingen kortnumre eller kontrolcifre i vores kunderegister og vi har ingen adgang til dine kortoplysninger eller din bankkonto.

Hööks gavekort

Vores gavekort kan anvendes som delbetaling, hvis beløbet på gavekortet ikke dækker hele dit køb. Hvis værdien af gavekortet er højere end købssummen, så gemmes restbeløbet på gavekortnummeret og kan indløses på et senere tidspunkt.

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: dk.info@hooks.se

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.