• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 610662-14-00000

Bandage Circulation Hoof Sock Incrediwear Equine

Lysegrå

Art. nr: 610662-14-00000
625,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Incrediwear Equine Circulation Hoof Sock hjælper med at forebygge skader fremmer restituering efter træning, fremskynder heling og rehab efter skader og forbedrer din hests præstation. Hoof Sock giver mindre hævelse og inflammation, mindsker eventuel træthed og ømhed i musklerne, øger blodcirkulationen samt øger lymfedræning, hvilket får restituering efter træning til at ske hurtigere. Sokkerne har ingen kompression, og de kan derfor bruges - i tør tilstand - op til 24 timer. Kan sagtens bruges inden ridningen for at give øget blodcirkulation under arbejdet. Efter ridning kan de bruges våde som effektiv og skånsom nedkøling i op til ca en time. Sådan her gør du: Sæt strømperne på hesten umiddelbart efter arbejdet, gør sokkerne våde, og lad hesten stå med sokkerne på i 45-60 min. Sokkerne virker så som kølebandager og forhindrer eventuel hævelse eller overanstrengelse. Du kan også vælge i stedet at lade sokkerne ligge i varmt vand i ca 2 minutter. Tryk overskudsvandet ud, lad det afkøle lidt og sæt strømperne på. Hovsokkerne har en unik pasform, og trækkes på, de sidder på den nederste del af hestens ben, kode og kronrand. For at forhindre at sokken gå i stykker, så brug tape for at dække søm fra skoen og andre ujævnheder, inden du trækker hovsokken på.
  • Sælges parvis.
  • Vask: 40°.

Incrediwear Equine – ny revolutionerende teknik, som fremskynder kroppens naturlige helingsproces og sikrer, at man komme til kræfter.

Incrediwear er velkendt frem for alt i USA, hvor teknikken har være til human brug i temmelig lang tid. I et stykke tid har der nu også være produkter til heste.

Produkterne bygger på, at negative ioner udsondres så materialet, som indeholder små mængder af germanium og kul, kommer i kontakt med kropsvarme.

De negative ioner starter molekylære vibrationer, som øger både blodcirkulation og flowet i lymfen. Dette sætte så gang i kroppens naturlige helingsproces og sikrer, at din hest skånsomt kommer til kræfter!

De negative ioner siges også at have en smertelindrende og kølende effekt. Samtidig med, at de modvirker inflammation og mindsker opståede hævelser.

Flere af produkterne kan gøres våde for at give maksimal køling. Effekten aftager efter ca en time, og produktet bør så fjernes.

Incrediwear Equine er ikke kompressionsprodukter, og de kan derfor bruges i tør tilstand op til 24 timer uden at skade hesten.

Rart at vide

Levering & retur

Reviews & FAQ

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.