• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 820029-00-00000

Braid It Up NAF

Art. nr: 820029-00-00000
155,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Premium flettespray. Flet let og hurtigt. Brug Braid it Up for at standse irriterende hårstrå i at stikke ud og hold fletningerne i skak under konkurrencen.

Rart at vide

Se en film om NAF Braid it up her! (svensk tale)

Om NAF

NAF er i dag måske Sveriges hurtigst voksende og mest innovative fodertilskud. Med over 30 års erfarenhed er NAF i dag Storbritanniens største leverandør af fodertilskud. NAF kombinerer det bedste fra naturen med innovativ forskning til avancerede sammensætninger af fodertilskud som støtte til hestens velbefindende. Gennem sit brede sortiment af fodertilskud har NAF tilskud til at give forudsætninger for alle hestes velbefindende og helbred. Ved en strikt kvalitetskontrol tilbydes naturlige og sikre tilskud til heste både hos elite- som hobbyryttere.

NAF - the Perfect Combination of Nature & Science.

Hvad er NAF?

– Tag en tur rundt i NAFs fabrik og se, hvordan processen sker, og hvad der gør NAFs produkter unikke.
Se filmen her (engelsk tale).

BRUGSVEJLEDNING

Børst igennem og del den del af manen, som skal flettes, op. Spray Braid It Up direkte på manen og vent et øjeblik. Braid It Up er grebvenligt, hvilken sikrer, at det bliver let og hurtigt at flette manen på ingen tid. Når manen er godt flettet, spray igen for at fiksere fletningerne på plads. Kan efterlades i natten over.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.