• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Fluemiddel

Beskyt din hest mod insekter, myg og fluer ved hjælp af forskellige former for insektbeskyttelse. I vores sortiment finder du både sprays og cremer, der er designet til at både lindre og beskytte din hest mod sommerens gener. 

Ved at sprøjte hestens krop med fluespray og derefter smøre de mere sensitive områder som hoved, slimhinder og omkring sår eller hudafskrabninger med fluecreme, får man en mere omfattende beskyttelse der holder insekterne på afstand. 

Fluespray

Fluespray eller insektspray som det også kaldes, er en prisbillig og effektiv fluebeskyttelse som du påfører med spray over hestens krop. Fluespray bør ikke anvendes i nærheden af hestens øjne, mule eller slimhinder. Vi har forskellige mærker, så du kan få lige netop den fluespray der passer bedst til dig og din hest. 

TIP! Hvis din hest er sensitiv overfor stærkere midler, anbefaler vi at du bruger en fluespray der er baseret på æteriske olier. 

Fluecreme

Fluecreme virker bedst til at beskytte specifikke områder, såsom omkring øjnene, mulen og ved lysken. Fluecremer er normalt mere vandafvisende og giver en langvarig beskyttelse uden at genere hesten. 

Findes i webshop
Findes i butik/webshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.