• 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 hverdage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr

Mine favoritter

Henter flere produkter...

BLACK WEEK

Hvornår starter Black Week 2024 hos Hööks?

Black Friday 2024 er fredag den 29. november, men tidligere end det starter vores Black Week-udsalg. Så kan du finde ridebukser, hestedækkener og hundedækkener til rigtig gode priser her. Black Week-kampagnen varer indtil Cyber ​​​​Monday, hvor du vil kunne shoppe blandt populære mærker som Horseware, Fairfield, JH Collection, Traxx, Pikeur og Ariat. Benyt lejligheden til at købe alle dine julegaver billigt, eller forkæl dig selv og din hest eller hund med lidt luksus i hverdagen.

Gør dig klar til at shoppe i Black Week 2024

For at drage fordel af Hööks eksklusive rabatter og ikke gå glip af nogen af ​​vores tilbud kan du forberede dig til Black Week med os ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan også blive medlem af vores medlemsklub, Hööks & Friends. Så sørger vi for, at du er opdateret, når udsalget starter. Som medlem hos os får du, udover Black Week-tilbud, fantastiske og spændende tilbud året rundt – eksklusivt til vores medlemmer. Vi lover, at det er det værd!

Hvad er Black Friday, Black Week og Cyber Monday?

Black Friday kommer oprindeligt fra USA, hvor det i mange år har været en tradition og en stor shoppingdag. Traditionelt falder Black Friday efter den fjerde torsdag i november. På Black Friday, eller Black Week som mange nu fejrer, sørger mange for at købe julegaver eller shoppe f.eks. nyt hestedækken og ridebukser til en billig pris. Cyber ​​​​Monday falder på mandagen efter Black Friday og gælder kun for kampagner online. 

Findes i webshop
Findes i butik/webshop

  BOM!

  Webbläsaren du använder är diskad.

  Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

  Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.