• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 055229-12

Hundemadras Certosa JH Collection®

Grå

Art. nr: 055229-12
499,00 DKK

Vareinformation

Luksuspude til hunde med overside i blødt, langhåret, imiteret lammeskind og med underside i solid bomuldskanvas til at sikre lang holdbarhed. Stoppet med hule fibre (polyester) i høj kvalitet, som hjælper puden med at holde faconen længere ved at fordele hundens vægt jævnt. Aftagelig og vaskbart overtræk gør det let at holde puden ren og hygiejnisk. Et dekorativt håndtag med øsken i det ene hjørne kan bruges til at bære med eller hænge puden op, når du har brug for det. Størrelse Large sælges kun i butikkerne. S: 70 x 60 x 12 cm. M: 85 x 70 x 12 cm. L: 95 x 80 x 12 cm.
  • Løst yderstof.
  • Vask: 40°.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.