• 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 dage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
 • 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 dage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Der kan i øjeblikket være tekniske problemer med at gennemføre betalingen. Vi arbejder på at løse problemet og beklager situationen mange gange.

Art. nr 053059-00-00000

Tilskud Working Dog Max Digestive Trikem

Art. nr: 053059-00-00000
179,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Fremmer en sund tarmkultur for optimal næringsoptagelse og en sund hund. Udrenser toksiske bakterier og medvirker til at give en jævn, god konsistens i afføringen. Egner sig til hunde med løs, hård eller ujævn afføring. Produceret i Sverige. Dosering: 15 ml/20 kg. 600 ml/bøtte.

Varespecifikation

Nu med Vari-Layer teknologi for mere varme og mindre vægt. I et almindeligt dækken sker 80 % af varmetabet hen over hestens ryg og hofter. For at modvirke dette har Horseware introduceret en ny metode til at sprede fyldet i sine dækkener: Vari-Layer™ system. Vari-Layer dækkenerne har mere fiberfyld over ryggen og hofterne, så de lægger sig tættere ind til hesten og opfanger varmen mere effektivt, og de vejer mindre. Ved at fordele fyldet i lag kan varmebevaringen øges med 30 %, samtidig med at vægten reduceres med op til 20 %.

Rart at vide

Forbedrer bevægelsen ved begyndende stivhed i leddene Med årene bliver hunde lidt stivere i leddene. Motionsturerne, som tidligere var mange gange længere end turen, bliver en stille lunten efter ejer og herre. Vægten øges, og musklerne bliver mindre og aflaster ikke længere leddene lige så godt. Slitagen og stivheden i leddene bliver større. Hyaluron 365 forbedrer hundens bevægelse ved at tilføre de stoffer, som led og muskler har brug for. Stoffer, som kroppen med årene producerer lidt mindre af selv. Det vigtigste er Hyaluronsyre, som findes i ledvæsken for at smøre leddene og mindske slitagen. MSM Chondroitinsulfat og Glukosamin er nødvendige bl.a. til at danne ny ledbrusk, ligament og muskelceller. Mange af de ledpræparater, som findes på markedet, tilføjer kun "reparerende" stoffer, men slitagen i leddene fortsætter. Med Hyaluron365 tilfører vi både reparerende stoffer og kompenserer for manglen på Hyaluron, som er grunden til slitagen. Du mærker allerede effekten af Hyaluron 365 efter 1-2 uger. Leddene smøres bedre, og hunden får hurtigt større bevægelsesfrihed. Det er som at smøre et knirkende hængsel. Hyaluron 365 optages i tarmen og føres ud til alle kroppens led. Hjælper hunden, når den selv ikke producerer tilstrækkeligt med Hyaluron.

Anvendelse

Hyaluron 365 gives forebyggende til midaldrende hunde, når de første tegn på en begyndende stivhed viser sig. Når hunden ikke længere hopper op i bil og sofa, eller når det tager den lidt for lang til at komme i gang om morgenen. Dette er signaler, som kan skyldes mindsket produktion af ledvæske. Hvis hunden bevæger sig bedre, når den får Hyaluron 365, kan nedslidningen mindskes, inden der opstår skader i leddene. Også hunde, som allerede er halte p.g.a. nedslidte led, får det ofte betydeligt bedre med Hyaluron 365. Dels tilføres de stoffer, der er brug for til at rehabilitere leddene, men frem for alt forbedres leddets funktion mærkbart takket være den smørende effekt i Hyaluronen. Til hårdt arbejdende, yngre hunde gives Hyaluron 365 for at supplere hundens egen produktion af stoffer, som forbruges i højere grad ved stor belastning.

Dosering

10 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer under 15 kg. 15 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer mellem 15 - 30 kg. 20 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer mellem 30 - 45 kg. 25 ml dagligt i foderet til hunde, som vejer over 45 kg. Normalt doceres ikke mere end 25 ml uanset hundens vægt.

Betaling og fragt

Kortbetaling 

Vi tilbyder kortbetaling med DIBS. DIBS Payment Services er PCI-certificeret. DIBS anvender overførsler med SSL-kryptering, hvilket er industristandarden for sikre kortbetalninger og dit kortnummer sendes krypteret direkte til banken. Vi gemmer ingen kortnumre eller kontrolcifre i vores kunderegister og vi har ingen adgang til dine kortoplysninger eller din bankkonto.

Hööks gavekort

Vores gavekort kan anvendes som delbetaling, hvis beløbet på gavekortet ikke dækker hele dit køb. Hvis værdien af gavekortet er højere end købssummen, så gemmes restbeløbet på gavekortnummeret og kan indløses på et senere tidspunkt.

Du er måske også interesseret i

 • Tilskud Working Dog Max ProBact Trikem

  Tilskud Working Dog Max ProBact Trikem

  199,00 DKK
 • Tilskud Working Dog Max Multivitamin Trikem

  Tilskud Working Dog Max Multivitamin Trikem

  89,00 DKK
 •  Hyaluron 365 Trikem

  Hyaluron 365 Trikem

  275,00 DKK
 •  Vimital MSM Trikem

  Vimital MSM Trikem

  299,00 DKK

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: dk.info@hooks.se

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.