• 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 hverdage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
 • 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 hverdage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

 • Hjem
 • Hest
 • Hestfoder
 • Hestegodbidder Minty NAF
Art. nr 800020-00-00000

Hestegodbidder Minty NAF

Art. nr: 800020-00-00000
69,90 DKK

Vareinformation

NAF Minty hestegodbid er 100 % naturligt og udelukkende fremstillet af de bedste kvalitetsvarer. Minty indeholder rigtig pebermynte, så du kan give din hest en velsmagende og sund hestegodbid. De er særdeles velsmagende og dufter fantastisk for både dig og din hest. NAF Minty hestegodbid er idéel at give hver dag, når du synes, din hest fortjener lidt ekstra, eller bare fordi du elsker din hest så højt.

Rart at vide

Om NAF

NAF er i dig måske Sveriges hurtigst voksende og mest innovative fodertilskud. Med over 30 års erfarenhed er NAF i dag Storbritanniens største leverandør af fodertilskud. NAF kombinerer det bedste fra naturen med innovativ forskning til avancerede sammensætninger af fodertilskud som støtte til hestens velbefindende. Gennem sit brede sortiment af fodertilskud har NAF tilskud til at give forudsætninger for alle hestes velbefindende og helbred. Ved en strikt kvalitetskontrol tilbydes naturlige og sikre tilskud til heste både hos elite- som hobbyryttere.

NAF - the Perfect Combination of Nature & Science.

Hvad er NAF?

– Tag en tur rundt i NAFs fabrik og se, hvordan processen sker, og hvad der gør NAFs produkter unikke.

Se filmen her (med engelsk tale).

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.