• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 dage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

AUTUMN STYLES - MASSER AF INSPIRATION TIL EFTERÅRETS RIDEEVENTYR

Art. nr 300337-10

Flere farver:

Trense Imber Fairfield®

Sort

Art. nr: 300337-10
499,00 DKK

Vareinformation

Trense med drejet næsebånd og delt nakkestykke med blød polstring og justerbar rem. Drejet pandebånd med hvide sten. Uden kæberem. Tøjlekroge.
  • Sølvfarvede spænder.
  • Uden tøjle.

Rart at vide

Vær omhyggelig med at pleje dit udstyr. Det holder længere og det bliver mere behageligt at bruge både for dig og hesten. Gør det til en rutine at tørre udstyret over efter hver ride- eller køretur. Bliver det først til en vane, så tager det ikke lang tid. Alt udstyr i læder, som f.eks. sadel, trense, grime, gamacher, ridestøvler eller ridesko tørres over med en let fugtet svamp eller klud med en smule lædersæbe. Efter behov smøreres læderet ind i læderbalsam/fedt eller læderolie, som både beskytter og plejer læderet. OBS. Læderstøvler og sko skal have skosværte og imprægnering - ikke læderbalsam/fedt eller olie. Brug gerne et sadelovertræk til din sadel, så den beskyttes mod snavs og støv. Alt læder opbevares bedst på et tørt og ikke for varmt sted. Lad aldrig fugtigt læder tørre på en radiator, på gulve med gulvvarme eller lignende steder, da læderet i så fald vil sprække eller revne og derved gå i stykker.

Balsam
Indeholder forskellige olier og voks. Gør læder blødt, og giver det et let vandafvisende ydre. Indfedter det igen efter, man har gjort rent med sæbe.

Olie
Beskytter mod vand, fugt, mug og saltrande/sved. Holder læder blødt og smidigt, og gør det stærkt. Indeholder mineralolier og animalsk og vegetabilsk fedt. Er godt til læder, der er blevet for tørt. Brug ikke for meget ved sømme, så læderet bliver lufttæt og sømmene går i opløsning. Dette gælder generelt for alt læderfedt.

Glycerinsæbe
Også glycerin virker beskyttende og blødgørende på læder. Sæben er desuden mild på lyst læder. Den har en større “pudseeffekt” og er derfor et godt valg, såfremt du ønsker blankt læder.

Lanolinsæbe
Lanolin virker beskyttende og blødgørende på læder. Bruges med ganske lidt vand.

Betaling og fragt

Kortbetaling 

Vi tilbyder kortbetaling med DIBS. DIBS Payment Services er PCI-certificeret. DIBS anvender overførsler med SSL-kryptering, hvilket er industristandarden for sikre kortbetalninger og dit kortnummer sendes krypteret direkte til banken. Vi gemmer ingen kortnumre eller kontrolcifre i vores kunderegister og vi har ingen adgang til dine kortoplysninger eller din bankkonto.

Hööks gavekort

Vores gavekort kan anvendes som delbetaling, hvis beløbet på gavekortet ikke dækker hele dit køb. Hvis værdien af gavekortet er højere end købssummen, så gemmes restbeløbet på gavekortnummeret og kan indløses på et senere tidspunkt.

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: dk.info@hooks.se

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

Powered by Jetshop

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.