• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 390158-70

Fortøj Rambo Micklem Horseware®

Brun

Art. nr: 390158-70
524,50 DKK
1.049,00 DKK
Findes i følgende kampange

Vareinformation

Ergonomisk designet 3-punkts fortøj med elastik for den højeste komfort og sikkerhed. Aftagelig sikkerhedshåndtag, som kan bruges til ungheste eller til at hjælpe rytteren med balancen. Sættes fast ved sadlens D-ring eller med et medfølgende fæste for sikker fastsætning i stigremskrogen.
  • Sølvfarvede spænder.

Rart at vide

Vær omhyggelig med at pleje dit udstyr. Det holder længere og det bliver mere behageligt at bruge både for dig og hesten. Gør det til en rutine at tørre udstyret over efter hver ride- eller køretur. Bliver det først til en vane, så tager det ikke lang tid. Alt udstyr i læder, som f.eks. sadel, trense, grime, gamacher, ridestøvler eller ridesko tørres over med en let fugtet svamp eller klud med en smule lædersæbe. Efter behov smøreres læderet ind i læderbalsam/fedt eller læderolie, som både beskytter og plejer læderet. OBS. Læderstøvler og sko skal have skosværte og imprægnering - ikke læderbalsam/fedt eller olie. Brug gerne et sadelovertræk til din sadel, så den beskyttes mod snavs og støv. Alt læder opbevares bedst på et tørt og ikke for varmt sted. Lad aldrig fugtigt læder tørre på en radiator, på gulve med gulvvarme eller lignende steder, da læderet i så fald vil sprække eller revne og derved gå i stykker.

Balsam
Indeholder forskellige olier og voks. Gør læder blødt, og giver det et let vandafvisende ydre. Indfedter det igen efter, man har gjort rent med sæbe.

Olie
Beskytter mod vand, fugt, mug og saltrande/sved. Holder læder blødt og smidigt, og gør det stærkt. Indeholder mineralolier og animalsk og vegetabilsk fedt. Er godt til læder, der er blevet for tørt. Brug ikke for meget ved sømme, så læderet bliver lufttæt og sømmene går i opløsning. Dette gælder generelt for alt læderfedt.

Glycerinsæbe
Også glycerin virker beskyttende og blødgørende på læder. Sæben er desuden mild på lyst læder. Den har en større “pudseeffekt” og er derfor et godt valg, såfremt du ønsker blankt læder.

Lanolinsæbe
Lanolin virker beskyttende og blødgørende på læder. Bruges med ganske lidt vand.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.