• 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
  • 60 dages returret
  • Sendes inden for 1-2 hverdage
  • Sikker handel
  • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

Art. nr 610018-10

Flere farver:

Gamacher Olympus Vento Veredus

Sort

Art. nr: 610018-10
1.259,00 DKK

Vareinformation

Ny, opdateret udgave af Veredus populære Olympus-gamache - nu med Vento-teknologi. Vento betyder, at gamachen har dobbelt ventilation, dels kan overskudsvarme passere gennem indersidens dobbelte lag, og dels gennem gamachens ventilationshuller, der findes for neden og opad på gamachen. Gamachens inderside består af et lag 3D mesh, som spreder varmen jævnt over hele gamachen. Nærmest mod hestens ben er et lag mikroperforeret neopren. Gamachen er anatomisk udformet, følger hestens ben godt og giver god bevægelsesfrihed. Hovedskålen er sammensat af to separate dele i polyuretan med forskellig tykkelse og fleksibilitet. Den indre skal er stivere for at beskytte med slag og stød, og den ydre skal er mere fleksibel for at fremme hestens naturlige bevægelser. Støddæmpende EVA-skum til at sikre ekstra beskyttelse en senen. To elastikremme med "Quick Release"-knaplukning forenkler af- og påtagning og forhindrer "overbelastning" på grund af remme, der er strammet for hårdt. Bemærk venligst at gamacherne i str. S ser lidt anderledes ud, da de er så korte, at der ikke er plads til det trekantede Veredus-logo øverst.
  • Sælges parvis.

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.