• 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 hverdage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Hööks Academy
Logotyp Hööks Academy
Log ind Find butik
0
 • 60 dages returret
 • Sendes inden for 1-2 hverdage
 • Sikker handel
 • Mindste ordreværdi er 200 kr
Rytter
Rytter
Hööks Academy
Hööks Academy

Mine favoritter

Henter flere produkter...

 • Hjem
 • Hest
 • Hestfoder
 • Muskel- og ledtilskud BCAA 500 g Trikem
Art. nr 800872-00-00000

Muskel- og ledtilskud BCAA 500 g Trikem

Art. nr: 800872-00-00000
399,00 DKK
Sendes inden for 1-2 hverdage

Vareinformation

Et rent tilskud af BCAA er et glimrende valg, hvis du vil fremskynde restitutionen, beskytte musklerne eller sætte gang i muskelopbygningen.

Rart at vide

Beskytter muskler og fremskynder restitution – BCAA til heste

Hvad er BCAA?

BCAA er en forkortelse for Branched Chain Amino Acids. Det er en unik type aminosyre, som hestens krop ikke selv kan producere, men skal tilføres via hestens foderoptagelse.

I modsætning til andre aminosyrer omsættes BCAA direkte i muskulaturen uden først at skulle nedbrydes. Dette giver kroppen mulighed for straks at begynde processen med at reparere og opbygge muskler.

Restitution og træningsømhed

Når hesten trænes, påvirkes hele centralnervesystemet Det vil sige krop, hjerne, nerver osv. I forbindelse hermed aktiverer kroppen træthed, og en af ​​de ting, der sker, er, at niveauet af BCAA falder. Ved at tilføje BCAA i forbindelse med træning kan man forbedre hestens mentale fokus og reducere den oplevede anstrengelse. Hesten føles friskere, den restituerer sig hurtigere og klar til næste træningspas.

På samme måde som os får heste træningsømhed og kan opleves stive eller ømme i dagen efter træning. Forskning har vist, at BCAA kan reducere træningsømhed. Den største faktor afhænger nemlig af den leucin, der findes i BCAA, der accelererer muskelrestitution ved at aktivere opbygningen af ​​proteiner.

Opbygning af muskler

BCAA fungerer som en katalysator for opbygning af muskler. Kroppen har evnen til at opbygge muskler, den venter bare på de rigtige signaler. Signalerne kan komme enten gennem træning eller ved at hæve niveauet af leucin i blodet, hvilket er præcis, hvad der sker efter indtagelse af BCAA. Træning og BCAA har en effekt hver for sig, men de kan også arbejde sammen og give en endnu større effekt.

Hvilke heste kan æde BCAA?

BCAA er et effektivt tilskud til heste, der har brug for forbedret restitution og reduceret ømhed. Samtidig giver det ekstra beskyttelse til musklerne, eller hvis man gerne vil have lidt mere ud af træningen. Det kan gives som et dagligt tilskud eller som en kur i perioder med hård træning eller stævner. Det kan gives til alle kategorier af heste.

Fordele ved BCAA:

 • Forbedret restitution
 • Bedre udbytte af træningen
 • Reduceret træningsømhed
 • Hesten forbliver frisk under intense stævner

Dosering

Stor hest (500 kg)*  30 ml/dag
Pony (250 kg)* 15 ml/dag

*6 ml/100 kg kropsvægt pr. dag.

0 timers konkurrencekarantæne.

Indhold

Tilsætningsstoffer pr. 30 ml (24 g) pr. 1000 g
Aminosyrer    
L-Leucin 3c382 11 g 460 g
L-Valin 3c370 5,5 g 230 g
L-Isoleucin 3c381 5,5 g 230 g

Sammensætning

Lecitin

IAnalytiske bestanddele

Råprotein   69,1 %
Råolie-fedt   0,39 %
Fibre   <0,5 %
Råaske   0,29 %
Kalcium   <100 mg/kg
Natrium   <300 mg/kg
Fosfor   140 mg/kg

Betaling og fragt

Betaling

Vi anvender Klarna Checkout som betalingsløsning. Se Klarna's betingelser. Når købet gennemføres (betales) i webshoppen, defineres det som et fjernkøb, men hvis varen betales i butik, er det ikke et fjernkøb. Under betalingsprocesses foretages en kreditvurdering, hvilket i enkelte tilfælde betyder, at der udføres en kreditrapport. I tilfælde heraf modtager du efterfølgende en kopi af kreditoplysningerne med posten.

Klarna Checkout

Klarna Checkout gør det nemt, fleksibelt og sikkert for dig at handle på nettet. Ved at besvare et par spørgsmål identificerer du dig nemt og du kan vælge den betalingsmetode som passer dig bedst. En fordel ved Klarna Checkout er at vi skelner mellem køb og betaling. Først bekræfter du dit køb og efterfølgende vælger du hvordan du vil betale. Betalingsmulighederne som tilbydes dig, kan variere fra butik til butik, men også afhængigt af vores kreditvurdering. De mest almindelige betalingsmetoder er faktura, afbetaling, kort, bankoverførsel eller anden direkte betaling. Alle er lige sikre.

IN THE MOMENT!

Inspiration fra @hooksofficial

Du er måske også interesseret i

HÖÖKS HESTESPORT APS

Albuen 17B
6000 Kolding

E-mail: kundeservice@hooks.dk

Telefon kundeservice: 33 60 87 40

Inspiration

© Hööks.se 2020

BOM!

Webbläsaren du använder är diskad.

Vi rekommenderar dig att uppleva nya hemsidan med någon av följande webbläsare:

Google Chrome, SafariFirefox eller Microsoft Edge.